O odvjetničkom uredu
Dino Radanović

O NAMA

ODVJETNIČKI URED DINO RADANOVIĆ

realizator je multidisciplinarne pravne ekspertize najviših standarda. Osnivač ureda je ODVJETNIK DINO RADANOVIĆ.


ODVJETNIK DINO RADANOVIĆ rođen je u Osijeku, gdje završava I. Opću gimnaziju, već u kojoj pokazuje izniman interes za humanističke i društvene znanosti, a posebno za pravo i pravničku profesiju. Slijedom navedenog, upisuje Pravni fakultet u Osijeku te se nakon završene prve godine studija, a pri odobrenju dekanata Pravnog fakulteta u Zagrebu na isti i prebacuje. Nakon završenog studija, odvjetničku karijeru započinje u Odvjetničkom društvu Hraste & Partneri d.o.o., pod mentorstvom odvjetnika Silvija Hrastea. Pravosudni ispit polaže pri Ministarstvu pravosuđa Republike Hrvatske pred najvišim pravosudnim dužnosnicima i profesionalcima.

Kontinuirano se usavršava kroz mnogobrojne razne kolegije, seminare i kongrese.

Zastupao je mnoge fizičke i pravne osobe iz svih sfera života i djelovanja (osobni podaci neće se objavljivati sukladno jednom od temeljnih načela ODVJETNIČKOG UREDA DINO RADANOVIĆ – načelo apsolutne diskrecije i lojalnosti, te čuvanja odvjetničke tajne kao i Politike privatnosti ODVJETNIČKOG UREDA DINO RADANOVIĆ, te sukladno i Pravilniku Hrvatske odvjetničke komore o reklamiranju, oglašavanju i web stranici odvjetnika, te i mnogim drugim propisima).

Kroz cjelokupno iskustvo kao odraz integracije znanja i prakse, pokazuje ovladanje komponentama pravnog sustava multidimenzijski normativno i kadrovski, vještine i spretnost, reprezentativnost, predano zalaganje i angažiranost te vjernost suradnicima i klijentima.

Ukoliko imate pravni problem, a da možda ni niste sigurni u pravnu klasifikaciju pravne grane istoga, možete se javiti s apsolutnim povjerenjem i biti sigurni da će ODVJETNIČKI URED DINO RADANOVIĆ postaviti pravilnu i sveobuhvatnu pravnu dijagnozu te riješiti Vaš pravni problem iz svih aspekata i to maksimalno žurno bez ikakvog odugovlačenja uz minimalne troškove.


Tempo procesa nerijetko znatno ovisi i o stavu i angažiranosti samog odvjetnika.


+385 99 19 29 321


KONTAKTIRAJTE NAS
KONTAKT